Onconventioneel Adviescollectief voor mens- en organisatieontwikkeling

Onze Specialismen

Met onze actuele veranderkundige expertise zijn wij graag jouw gids

Het Ontwikkelaarsgilde is een veranderkundig collectief. Wij zijn thuis in het (helpen) vormgeven en realiseren van verandering, ontwikkeling en vernieuwing. Zo helpen wij bijvoorbeeld bij koers zetten naar een nieuwe toekomstvisie, vormgeven van nieuwe manieren van (zelf)organiseren, samenwerken, sturen, regisseren, realiseren van cultuur- of gedragsverandering en vergroten van de veranderkracht van de organisatie. Met een maatwerkaanpak versterken we de veranderkracht en wendbaarheid van en in je organisatie. Of we staan je als verandercoach terzijde bij complexe taaie vraagstukken.

Onze Gildemeesters hebben een passie voor persoonlijke groei van mensen en de ontwikkeling van teams en organisaties. Mensen en organisaties in hun kracht zetten. Met respect en vertrouwen zoeken we samen met jou naar oplossingen voor ontwikkel- en vernieuwingsvraagstukken. Op een frisse, onorthodoxe manier: gewoon Anders!

Ons team beschikt over een breed spectrum aan expertise en ervaring. Bovendien zijn we gespecialiseerd in:

eigentijds Leiderschap

Leiderschap is onderhevig aan vele trends. Is het wijs om een trend te volgen of juist het hogere doel van de organisatie?

succesvol Samenwerken

Je hebt elkaar nodig om echt succesvol te zijn. Dat geldt voor mensen onderling, maar ook voor teams en organisaties. Hoe doe je dat?