Onconventioneel Adviescollectief voor mens- en organisatieontwikkeling

Hoe maken wij het verschil?

Samenwerken met het Ontwikkelaarsgilde? Dan kies je voor hoge kwaliteit. Door middel van een andere, creatieve aanpak creëren we meer impact bij ontwikkeltrajecten. In plaats van “vaste” oplossingen te bieden leren wij onze klanten zelf op te lossen. Dat, in combinatie met vakmanschap en kwaliteit zijn de ingrediënten die je van een Gilde mag verwachten.

Maatwerkoplossingen in co-creatie

Elke situatie is anders. Elk mens is uniek. Het Ontwikkelaarsgilde biedt creatieve maatwerkoplossingen voor vraagstukken op het gebied van eigentijds Leiderschap, succesvol Samenwerken en fundamenteel Vernieuwen.

Wij geloven dat er pas iets verandert wanneer mensen die verandering zelf dragen en realiseren. Door hun kennis en kracht te benutten, ondersteunen wij bij de persoonlijke groei van mensen en de ontwikkeling van organisaties en samenwerkingsverbanden.

 

Samen vinden we effectieve manieren om jou, je medewerkers en je organisatie verder te laten groeien. Samen creëren we een blijvend resultaat. Daarvoor hebben we onze unieke Gilde-aanpak.

Waarom met ons samenwerken?

  • We weten wat er speelt in de samenleving en op het gebied van organisatievragen in vele branches.
  • We investeren blijvend in de laatste kennis en kunde in ons vakgebied en onze specialismen leiderschap, samenwerken en vernieuwen.
  • We bieden een frisse, onorthodoxe zienswijze en creatieve methoden en oplossingen voor ontwikkeling met impact en blijvend resultaat.