Onconventioneel Adviescollectief voor mens- en organisatieontwikkeling

Over het gilde

Op zoek naar persoonlijke groei en/of organisatieontwikkeling? Onze ervaren Gildemeesters bieden een bewezen, onconventionele Gilde-aanpak. Bedoeld voor mensen en organisaties die willen veranderen, verbeteren en/of groeien. Wij geloven dat er pas iets verandert als het gedrag van mensen verandert. Wij creëren nieuwe inzichten en ruimte voor oplossingen door op een creatieve en actieve wijze denk- en gedragspatronen inzichtelijk te maken en te doorbreken. Zo zetten wij mensen en organisaties in hun kracht.

Passie voor ontwikkelen

Elke dag zijn we met veel plezier aan het werk, want we hebben een passie voor de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties. Het Ontwikkelaarsgilde is een eigentijds en gedreven advies- en trainingscollectief voor mens- en organisatieontwikkeling. Dit doen wij voor alle type organisaties door te focussen op leiderschapsontwikkeling en samenwerkingsvraagstukken.

Lees ook het profiel over het Ontwikkelaarsgilde in Management & Consulting 4 uit 2017.

Onze kernwaarden

De waarden die wij met elkaar delen drijven ons in wat wij doen met elkaar en met onze klanten. Ze zijn als een kompas in ons handelen!

Hoe maken wij het verschil?

In plaats van “vaste” oplossingen te bieden leren wij onze klanten zelf op te lossen, zoals het een Gilde betaamd.

Unieke Gilde-aanpak

Als Organisatiehofnar bieden wij een unieke, onconventionele aanpak om mensen uit hun patroon te halen en te laten groeien.

Onze kijk op organisatieontwikkeling

Onze gedeelde kijk op organisaties en organisatieontwikkeling geeft richting aan het handelen van onze Gildemeesters

Onze GildeInspiraties

4 a 5 keer per jaar sturen wij onze GildeInspiraties met daarin actuele thema's, nieuwtjes en klantcasuïstieken.