Onconventioneel Adviescollectief voor mens- en organisatieontwikkeling

Stephanie Teelen
Een verandermanager met het mooiste vak dat er is gespecialiseerd in communicatie. Communicatie hoort in het hart van de verandering en is zeker geen instrument om de verandering aan de man te brengen. Niemand wil veranderd worden. Werkelijk contact maken en in gesprek gaan leidt tot vertrouwen, gedeelde waarden en vooral energie!

Ik geloof in organisaties die ruimte en tijd maken om op zoek te gaan naar hun waarden. Die hier samen, met medewerkers en stakeholders, betekenis aan geven en ernaar handelen.

Ik hecht aan een goede voorbereiding. In mijn werk en ook voor een etentje en een vakantie. Ik houd namelijk erg van reizen en ter plekke te proeven. Dat doe ik ook in organisaties, wat is nodig, waar staan we werkelijk? Organisatieontwikkeling is een reis.

Tegelijkertijd kan ik goed improviseren. Verandering kun je niet strak regisseren. Daarom ben ik ook scrummaster. In korte sprints vooruitgang maken en ondertussen goed blijven checken of we nog op de goede weg zijn.

Enkele opdrachten

Zayaz

Voor deze middelgrote woningcorporatie in Den Bosch heb ik de fusie en een reorganisatie (communicatief) begeleid. De kernwaarden van de organisatie zijn verankerd in de wijze waarop medewerkers, huurders en stakeholders betrokken worden bij de organisatie.

CIZ: Centrum Indicatiestelling Zorg

Als strategisch adviseur heb ik de RvB bijgestaan binnen en buiten de organisatie in een periode van reorganisatie en organisatieontwikkeling.