Onconventioneel Adviescollectief voor mens- en organisatieontwikkeling

Gezocht: Gildemeester
Ben jij die ervaren en zelfstandige organisatieadviseur, ontwikkelaar en vernieuwer met hart voor de maatschappij? Heb je een eigen(wijze) visie en een ruime bagage aan kennis en vernieuwende methodieken op het gebied van minimaal één van de speerpunten van het Ontwikkelaarsgilde: eigentijds Leiderschap en/of succesvol Samenwerken? En ben je succesvol als ondernemer, maar mis je nog leuke collega’s die elkaar versterken en uitdagen om het gewoon Anders te doen? Sluit je dan bij ons aan!

Wij bieden: het Ontwikkelaarsgilde

Het Ontwikkelaarsgilde is een al 15 jaar succesvol collectief van bevlogen zelfstandige veranderkundigen die met een licht rebelse aanpak het inzicht en de slagkracht van mensen, teams en organisaties versterken. Dit met de bedoeling dat mensen van toegevoegde waarde zijn en blijven in een veranderende omgeving. Onze focus ligt bij de klant, meestal in het maatschappelijk domein: zorg & welzijn, overheid en onderwijs.

Lees meer over het Gilde in het profiel in Management & Consulting nr 4, 2017

Wie zoeken wij?

Iemand met lef en een open mind die creatief en inspirerend is en helderheid biedt in de vraag achter de vraag. Je spiegelt, confronteert, verwondert, voegt perspectief toe, bevraagt of doet iets anders waardoor niet-functionele patronen zichtbaar worden en mensen bij elkaar worden gebracht. Je creëert ruimte voor nieuwe inzichten en oplossingen en je versterkt verborgen gebleven krachten die tot resultaat leiden. Je gebruikt daarbij kennis en verstand en je luistert naar je intuïtie. Een Gildemeester is respectvol en neemt tegelijkertijd geen blad voor de mond.

Je bent een zelfstandig ondernemer met een intrinsieke drive tot samenwerken en samen ontwikkelen. Iemand die wil investeren in zichzelf en het Ontwikkelaarsgilde en is gericht op een constante persoonlijke en gezamenlijke ontwikkeling. Je hebt een relevante HBO of WO-opleiding en bent je op allerlei manieren blijven scholen. Je hebt aantoonbare commerciële kwaliteiten, een relevant netwerk en bent in staat en bereid een gezonde omzet te genereren zonder je te laten drijven door omzetmaximalisatie.

Ben jij die nieuwe Gildemeester?

Laat ons op een voor jou passende manier weten dat je interesse hebt en neem ons mee in jouw motivatie en je meerwaarde voor ons en de klant.

Het team van het Ontwikkelaarsgilde

Enkele opdrachten

Doe jij veranderkundige opdrachten?

Weet je hoe je de veranderkracht en wendbaarheid van mensen weet te stimuleren? Heb je ervaring met het begeleiden van meerdere (complexe) verandertrajecten? Dan komen we graag met je in contact!

Begeleid jij leiderschapsontwikkeling?

Leiderschap kent vele vormen, weet jij wat passend is in welke situatie? En weet je je klanten hier ook in mee te nemen en te begeleiden bij de invoering?
Wij horen graag hoe je dat doet!

Stimuleer jij samenwerking?

Of het nou tussen mensen, teams of organisaties is, als jij weet hoe je samenwerking kunt stimuleren en tot een succes kunt maken, dan praten we graag met je verder.

Weet jij te vernieuwen?

Soms is het verbeteren en ontwikkelen van wat er is niet meer voldoende. Dan is het zaak om "met een schone lei" te starten en met nieuwe vertrekpunten fundamenteel te vernieuwen. Hou jij daar ook van en kun jij klanten daarbij begeleiden?

Laat dan van je horen!