Onconventioneel Adviescollectief voor mens- en organisatieontwikkeling

Word Gildemeester
Als zelfstandig adviseur sta je er vaak alleen voor. Alle beslissingen komen op jou zelf aan. Je moet hard netwerken voor een volgende opdracht. Je hebt af en toe behoefte om met vakgenoten te sparren en te verdiepen. Voor het bijhouden van vakkennis heb of maak je vaak te weinig tijd.

Win-win

Samenwerken binnen het Ontwikkelaarsgilde is voor beide partijen winst. Jouw unieke persoonlijkheid, kennis en ervaring zijn een verrijking voor ons collectief. Andersom kun je profiteren van onze reputatie en ervaringen. Wij werken graag samen en leren met en van elkaar. Uiteraard is er ook voldoende eigen ruimte, je bent immers zelfstandig ondernemer. Je kunt gebruikmaken van onze faciliteiten, die jou als professional en ondernemer ondersteunen. Daarnaast kun je gebruik maken van de ervaring en programma’s die wij in de loop der jaren hebben ontwikkeld.

Samen zijn we meer dan de som der delen. We gebruiken elkaars kennis, delen ervaringen en werken aan de ontwikkeling van onszelf en ons vak. Samen creëren we meesterschap. En samenwerken is ook gewoon leuk. Win-win voor iedereen dus.

Aansluiten bij een professioneel netwerk

Als je aansluit bij het Ontwikkelaarsgilde hoort je bij een professioneel netwerk van organisatiekundigen, met een gevestigde reputatie en tal van klanten in diverse markten. Lach, deel en doe mee! Vergroot je netwerk en ervaar meer creativiteit en inspiratie.

Het Ontwikkelaarsgilde is een veranderkundig advies- en trainingscollectief voor de ontwikkeling van mensen en organisaties, gespecialiseerd in eigentijds Leiderschap, succesvol Samenwerken en fundamenteel Vernieuwen. We zetten mensen en organisaties in hun kracht. Wij richten ons primair op het maatschappelijk domein (overheid, onderwijs, veiligheid en zorg).

Lees meer over het Gilde in het profiel in Management & Consulting nr 4, 2017

Ondernemende Organisatieadviseurs gezocht

We zoeken ervaren zelfstandige mensgerichte adviseurs met een praktische, commerciële instelling en een relevant netwerk. Je bent een kei in netwerken en samenwerken. De verbinding tussen mens en organisatie is in jouw filosofie en werkwijze vanzelfsprekend. Als een echte professional creëer je ruimte om samen met de klant te werken aan creatieve oplossingen voor taaie vraagstukken. Onze Gilde-aanpak spreekt je aan en je bent in staat deze zelf ook toe te passen en de rol van organisatie-hofnar te vervullen.

Herken jij je hierin en heb je interesse? Lees dan snel verder, bekijk ons Gildemeester-profiel en laat van je horen of zien

Enkele opdrachten

Veranderkundige opdrachten

Weet je hoe je de veranderkracht en wendbaarheid van mensen weet te stimuleren? Heb je ervaring met het begeleiden van meerdere (complexe) verandertrajecten? Dan komen we graag met je in contact!

Leiderschapsontwikkeling

Leiderschap kent vele vormen, weet jij wat passend is in welke situatie? En weet je je klanten hier ook in mee te nemen en te begeleiden bij de invoering?
Wij horen graag hoe je dat doet!

Samenwerking

Of het nou tussen mensen, teams of organisaties is, als jij weet hoe je samenwerking kunt stimuleren en tot een succes kunt maken, dan praten we graag met je verder.

Vernieuwen

Soms is het verbeteren en ontwikkelen van wat er is niet meer voldoende. Dan is het zaak om "met een schone lei" te starten en met nieuwe vertrekpunten fundamenteel te vernieuwen. Hou jij daar ook van en kun jij klanten daarbij begeleiden? Laat dan van je horen!