Onconventioneel Adviescollectief voor mens- en organisatieontwikkeling

Word Gildemeester
Als zelfstandige sta je er vaak alleen voor. Alle beslissingen komen op jou aan. Je moet hard netwerken voor een volgende opdracht. En voor het bijhouden van vakkennis heb je bijna geen tijd. Herken je dit?

Samenwerken binnen het Ontwikkelaarsgilde is voor iedereen winst. Jouw unieke persoonlijkheid, kennis en ervaring zijn een verrijking voor ons collectief. Andersom kun je profiteren van onze reputatie en ervaringen. Je neemt deel aan ons permanente ontwikkelprogramma, waarvoor we al in 2011 een internationale erkenning ontvingen (Accredited Consulting Practice; ACP). Je kunt gebruikmaken van onze faciliteiten, die jou als professional en ondernemer ondersteunen. Ook bieden we de mogelijkheid om als Gildemeester op termijn deel te nemen aan het participatieprogramma van het Ontwikkelaarsgilde.

Kortom, sluit je aan bij het Ontwikkelaarsgilde. Je hoort dan bij een professioneel collectief van organisatiekundigen, met een gevestigde reputatie en tal van klanten in diverse markten. Blijf zelfstandig ondernemer en kom bij ons krachtige netwerk. Lach, deel en doe mee! Vergroot je netwerk en ervaar meer creativiteit en inspiratie.

Het Ontwikkelaarsgilde is een veranderkundig advies- en trainingscollectief voor de ontwikkeling van mensen en organisaties, gespecialiseerd in eigentijds Leiderschap, succesvol Samenwerken en krachtig Veranderen. We zetten mensen en organisaties in hun kracht. Samen zijn we meer dan de som der delen. We gebruiken elkaars kennis, delen ervaringen en werken aan de ontwikkeling van onszelf en ons vak. Samen creëren we meesterschap. En samenwerken is ook gewoon leuk. Win-win voor iedereen.

Ondernemende Organisatieadviseurs gezocht

We zoeken ervaren mensgerichte adviseurs met een praktische en commerciële instelling. Je bent een kei in netwerken en samenwerken. De verbinding tussen mens en organisatie is in jouw filosofie en werkwijze vanzelfsprekend. Als een echte professional creëer je ruimte om samen met de klant te werken aan creatieve oplossingen voor moeilijke organisatievraagstukken. Onze Gilde-aanpak spreekt je aan en je bent in staat deze zelf ook toe te passen en de rol van Organisatie-hofnar te (gaan) vervullen. Spreekt dit je aan? Kijk dan of ons profiel jou past.

Herken jij je hierin en heb je interesse? Stuur dan je profiel en motivatie naar geregeld@gewoonAnders.nl

Enkele opdrachten

Veranderkundige opdrachten

Weet je hoe je de veranderkracht en wendbaarheid van mensen weet te stimuleren? Heb je ervaring met het begeleiden van meerdere (complexe) verandertrajecten? Dan komen we graag met je in contact!

Leiderschapsontwikkeling

Leiderschap kent vele vormen, weet jij wat passend is in welke situatie? En weet je je klanten hier ook in mee te nemen en te begeleiden bij de invoering?
Wij horen graag hoe je dat doet!

Samenwerking

Of het nou tussen mensen, teams of organisaties is, als jij weet hoe je samenwerking kunt stimuleren en tot een succes kunt maken, dan praten we graag met je verder.