Onconventioneel Adviescollectief voor mens- en organisatieontwikkeling

Wie is Myra
Mijn gedragsanalyse geeft aan dat ik een inspirerende motivator ben! En dat geeft precies aan wat ik graag doe. Projecten aanpakken, mensen stimuleren, motiveren en inspireren en ervoor zorgen dat processen lopen binnen de daarvoor gestelde kaders.

Als Organisatie Regisseur neem ik graag de leiding en de verantwoording, maar ik heb niet de behoefte om op de voorgrond te staan. Het is voor mij belangrijk om projecten samen te dragen, waarbij iedereen het beste kan inbrengen én het beste uit zichzelf kan halen. Ik fungeer graag als interne motor en ondersteun en faciliteer waar nodig.

Verder ben ik een echte doener, maar om in balans te blijven zoek ik bewust ‘mijn’ rustmomenten op. Graag trek ik er samen met mijn trouwe maatje op uit in de prachtige Amerongense bossen en Bovenpolder of ga ik heerlijk een rondje (mindful) rennen of fietsen. Mijn creativiteit uit ik door al het moois onderweg vast te leggen met mijn camera of later op het witte doek.

Mijn specialiteit

Je mag mij midden in de nacht wakker maken voor een mooi project. Organiseren is mijn lust en mijn leven. Of dat nu voor mijn werk is of voor een mooi project in mijn omgeving, dat maakt niet uit. Kom maar op!

Meerwaarde voor het Gilde

Teamplayer, onafhankelijk, pionier, People Manager, organisatietalent, analytisch en het vermogen om oplossingen te zoeken buiten de gebruikelijke paden.

Uitdagingen

Naast mijn werk vind ik het fijn om ‘’iets toe te voegen aan mijn omgeving’’. Dat kan variëren van een functie als contactbestuurslid in het schoolbestuur, als organisator en drijvende kracht in het bestuur van de lokale kinderboerderij, biologische markt en avondvierdaagse of als mede-initiator van nieuwe concepten op het gebied van lokale sport/natuurevenementen.

Maar één van mijn mooiste uitdagingen en inspiratiebronnen is het lidmaatschap van team Amazing, deelnemer aan de Roparun. Zeven jaar geleden was ik grondlegger van dit team dat deelneemt aan één van de mooiste avonturen in het leven. De Roparun is een non-stop estafetteloop van ca. 550 kilometer van Parijs of Hamburg naar Rotterdam. Mensen, in teamverband, leveren een sportieve prestatie en halen hiermee geld op om palliatieve zorg aan mensen met kanker te financieren. Het prachtige motto is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.
Tijdens dit evenement en tijdens de voorbereiding ervan, ervaar je aan den lijve dat je met een team zoveel meer verschil kan maken dan alleen.

Enkele opdrachten

Websites en social Media

Ontwikkelen en beheren van vormgeving en content van webistes en social media van www.hetOntwikkelaarsgilde.nl en www.de-Zonnewijzer.nl

Marketing en communicatie

Vormgeven en uitvoering van alle marketing en communicatie van het Gilde