Onconventioneel Adviescollectief voor mens- en organisatieontwikkeling

Meer over Han
Ik heb een ruime ervaring in het bedrijfsleven, waar ik als adviseur, manager, trainer en coach binnen diverse vakgebieden en disciplines heb gewerkt.

Samenwerking en organisatorische vraagstukken vind ik uitdagend. ‘Een organisatie draait om mensen en ik vind dat er doorgaans te weinig oog is voor de mens achter de medewerker. Mijn drijfveer is het beste uit mezelf en anderen halen. Analyseren en adviseren zijn mijn passies. Goed luisteren, energie laten stromen, talent spotten en op de juiste plek inzetten, daarin ligt mijn kracht.’

Mijn unieke werkwijze kenmerkt zich in een persoonlijke aanpak, die direct merkbaar energie oplevert. Ik verbind mensen en organisaties. Mijn talent ligt met name in mijn opmerkelijke sensitiviteit voor al dan niet stromende energieën. Daardoor weet ik snel knelpunten in bedrijfsprocessen op te sporen en bloot te leggen. Doordat ik als geen ander tot mensen weet door te dringen, los ik samen met hen de knelpunten snel op.

Meerwaarde klant

Ik ben een gedreven, deskundige en doortastende adviseur met een zeer sterk ontwikkeld inlevingsvermogen. Mijn persoonlijke benadering en oprechte aandacht voor mensen, leveren altijd het gewenste resultaat op.

Duurzaamheid vind ik belangrijk. Ik zorg ervoor dat de veranderingen écht beklijven en werkt vanaf de eerste dag naar een blijvend eindresultaat toe.

‘Als ik na een jaar weer terugkom en zie dat het werkt bij een nog steeds tevreden klant, ben ik een gelukkig mens!

Enkele opdrachten

Gemeente Langedijk

Trainer/coach: Begeleiding bij de verandering in houding en gedrag.

Politie Haaglanden

Trainer/coach: Teambuilding ‘Samen bereik je meer dan alleen’

Bureau Zuidema

Trainer/coach: Organisatie-opstellingen voor ondernemingsraden.

Nationale Nederlanden

Trainer/coach: Workshop communicatie en samenwerken.

Stichting Haagse Gezondheidscentra (SHG)

Projectmanager: Het adviseren op het gebied van regionale ICT diensten en het inrichten van functioneel beheer. Begeleiden van professionalisering op gebied van ICT dienstverlening en ketenzorg.