Onconventioneel Adviescollectief voor mens- en organisatieontwikkeling

Ondernemende organisatieadviseurs gezocht

Eigentijds adviescollectief dat graag het verschil maakt

Het Ontwikkelaarsgilde is een veranderkundig advies- en trainingscollectief voor de ontwikkeling van mensen en organisaties, gespecialiseerd in eigentijds Leiderschap en succesvol Samenwerken. Wij richten ons op het maatschappelijk domein: o.a. overheid, onderwijs, zorg en veiligheid. Dit doen wij omdat ook wij maatschappelijk het verschil willen maken.

Dat doen wij graag gewoon Anders! Wij speuren naar denk, gedrags- en interactiepatronen, deze benoemen we en samen met de mensen in de organisatie doorbreken we die. Door inzichten, aanpakken en werkvormen aan te rijken die onze klanten nog niet gewend zijn, ontstaat ruimte voor vernieuwing

Wij geloven in verschillen en benutten die graag. Bij onze klanten, maar ook in ons team. Wij zoeken voor uitbreiding van ons team ervaren organisatiekundigen die als zelfstandig ondernemer samen met ons het verschil willen maken.

De Gildemeester als organisatiehofnar

Een partner van het Ontwikkelaarsgilde, een Gildemeester, is een ontwikkelaar en vernieuwer. Wij willen een kleurrijk, complementair en divers team. Het draait bij ons om vakmanschap, klantfocus, commerciële slagkracht en ondernemerschap.

De Gildemeester die wij zoeken heeft een open mind en lef, is creatief, inspirerend en biedt antwoord op de vraag achter de vraag. Hij of zij weet bestaande patronen te doorbreken en nieuwe perspectieven toe te voegen. Dit doet hij door te analyseren, spiegelen, confronteren, verbinden, activeren, ballonnen door te prikken, de draak te steken met opgeblazen gedrag, vragen te stellen die ertoe doen en een gespiegelde werkelijkheid te laten zien. Hij brengt partijen bij elkaar en stimuleert interactie tussen hen, waardoor nieuwe inzichten en ruimte voor nieuwe oplossingen ontstaan.

Hij luistert daarbij niet alleen naar zijn verstand, maar vooral ook naar z’n intuïtie. Een Gildemeester toont durf en lef en neemt geen blad voor de mond. Hij maakt geen deel uit van het systeem en kan daardoor iedere gewenste waarde aannemen. Doordat hij de schaduwkant van mensen en organisaties op respectvolle wijze belicht, is hij liefdevol confronterend.

Ben jij die nieuwe Gildemeester?

Een Gildemeester bezit een intrinsieke drive tot samenwerken, wil investeren in zichzelf en het Ontwikkelaarsgilde en is gericht op een constante persoonlijke ontwikkeling. Zijn focus ligt op de ontwikkeling en groei van mens en organisatie. Hij heeft het ondernemerschap aantoonbaar in zich.

Ben jij een zelfstandig professional met een relevante HBO of WO-opleiding en kun en wil je in verschillende rollen acteren bij je klant en weet je zo verrassende resultaten te bereiken? Heb jij daarnaast

  • meerdere jaren relevante werkervaring als (zelfstandig) organisatieadviseur of -ontwikkelaar;
  • een ruimte bagage met krachtige methodes en interventies,
  • aantoonbare commerciële kwaliteiten, een relevant netwerk en ben je in staat en bereid een gezonde omzet te genereren zonder je te laten drijven door omzet maximalisatie;

En voel jij je thuis in het maatschappelijke domein? Dan ben jij mogelijk de toekomstige collega die wij zoeken!

Laat ons op een voor jou passende manier weten dat je interesse hebt en neem ons mee in jouw motivatie en je meerwaarde voor ons en de klant. Uiteraard vinden we het fijn als je dit deelt met anderen die hier mogelijk in kunnen passen!

het team van het Ontwikkelaarsgilde: geregeld@gewoonAnders.nl