Onconventioneel Adviescollectief voor mens- en organisatieontwikkeling

Onze Gildemeesters

Onze Gildemeesters hebben allemaal een jarenlange ervaring in de praktijk achter de rug. Ze weten dus waar ze over praten. Daarbij weten ze elkaar te benutten en samen tot grootse prestaties te komen. Met gedeeld leiderschap geven de partners richting aan het Gilde en houden we samen koers.

Judith Iking (partner)

Een enthousiaste, oprechte en verbindende veranderaar die door een waarderende en prikkelende aanpak blijvende verandering weet te realiseren.

Myra lith

De organisatieregisseur, het hart van het Gildeteam, zorgt dat de interne projecten lopen en de klanten optimaal bediend kunnen worden.

Anita Pijnappels (partner)

Doelgerichte ontwikkelaar, adviseur, trainer en coach met expertise op het vlak van procesinrichting èn teamontwikkeling, die beweging brengt.

Oscar Strijker

Ik ben een ervaren coach en ondernemende manager die een waardevolle bijdrage levert aan de bevlogenheid van mensen.

Han van der Lek

Een gedreven, deskundige en doortastende adviseur, manager, trainer en coach met een zeer sterk ontwikkeld inlevingsvermogen.

Marit Engelsma (partner)

Praktische, verbindende en resultaatgerichte veranderaar die zowel de ambitie van de organisatie als de medewerkers als uitgangspunt neemt.

Rinske Evers (partner)

Inspireert, coacht en verbind vanuit visie en leert anderen dit ook te doen. Haar aanpak verandert denk- en gedragspatronen.

Rolf Jorna

HR & Change interim- en/of projectmanager die in complexe omgevingen effectief met verschillende belangen en stakeholders om weet te gaan.

Anita Suijkerbuijk

Een opgewekte en sportieve verandermanager die het onbespreekbare bespreekbaar maakt en gelooft in de kracht en het talent van mensen.

Christina van Zanten

Enthousiaste, oprechte en creatieve HR-professional die samenwerking tot stand kan brengen en verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid vergroot

Stephanie Teelen

Gepassioneerde veranderaar gespecialiseerd in (verander)communicatie die houdt van improvisatie en als scrummaster snel resultaat boekt.

Magda Hoekman

Als (team)coach faciliteer ik teams en individuen om te realiseren waar het ‘echt’ om gaat.

Harold Eggenkamp

Mensgerichte coach met scherpte die tot de kern weet door te dringen en je in beweging brengt.

Léon Haver (partner)

Als organisatieadviseur en trainer help ik mensen hun eigen, vaak onbenut, potentieel te ontdekken en te ontwikkelen.

Sluit je aan

We zoeken altijd talent: ondernemende mensgerichte adviseurs met een praktische en commerciële instelling. Keien in netwerken en samenwerken.