Onconventioneel Adviescollectief voor mens- en organisatieontwikkeling

Ons leer- & ontwikkelaanbod

Denk jij aan organisatieonwikkeling? Bekijk dan eens De GildeAcademie. De GildeAcademie verzorgt maatwerk leertrajecten, opleidingen, workshops en trainingen die mensen en organisaties in hun kracht zetten. Onze gecertificeerde opleiders kennen het klappen van de zweep en zetten hun jarenlange ervaring met ontwikkelvraagstukken ook graag voor jou in.

NIEUW bij de GildeAcademie: post-hbo Veranderkunde en Masterclasses Veranderkracht. Schrijf je nu in!

 

Masterclasses Veranderkracht als teamuitje

Inspirerende masterclasses die je handvatten, kennis en inzichten bieden die je direct in je eigen organisatie kunt toepassen.

Masterclass Marijke Spanjersberg

Wat houdt mensen gevangen in hun patronen en hoe doorbreken we die?

Meestertraject Veranderkunde (hbo+)

Actuele veranderkundige kennis, inzichten, praktische vaardigheden én aandacht voor jou als veranderaar

Masterclasses Veranderkracht

Inspirerende masterclasses die je handvatten, kennis en inzichten bieden die je direct in je eigen organisatie kunt toepassen.

De kracht van samenwerking

Het succes van samenwerken tussen mensen, teams en/of organisaties kent een aantal sleutels. In dit traject leer je ze herkennen en toepassen.

De essentie van eigentijds leiderschap

Sturen op resultaat, ontwikkeling en/of verandering kan op veel manieren. Wat past in jouw situatie het best? Dat leer je in deze leergang.

Regisseren is een vak!

In dit leertraject ontwikkel je het vermogen om te sturen vanuit Kracht i.p.v. Macht in een steeds complexer wordende netwerksamenleving.

De kracht van Creatief Denken

Wil jij leren denkpatronen te doorbreken én je creativiteit te activeren om met je team tot verfrissende verbeterideeën te komen? This is it!

Sturen van Veranderingen

Je leert de veranderkracht van jouw organisatie te vergroten zodat zij wendbaar is en kan meebewegen in de constante stroom van verandering.

HRM als strategisch business partner

In dit leertraject ontwikkel je je eigen visie op de HRM-instrumenten binnen je organisatie en werk je aan je eigen kracht als HR-strateeg.