Onconventioneel Adviescollectief voor mens- en organisatieontwikkeling

Masterclasses Veranderkracht als teamuitje

Hoe waardevol is het om samen met je teamgenoten een masterclass te volgen?

Met elkaar een masterclass volgen is inspirerend. Samen bouw je aan taal en een gemeenschappelijk referentiekader. Je krijgt als team een gemeenschappelijk vertrekpunt om met elkaar op voort te bouwen. Daarnaast is het leuk om met elkaar op pad te zijn. Dat versterkt de verbinding. Functionele fun dus!

Onze Masterclasses, die we met de Hogeschool Arnhem en Nijmegen organiseren, zijn interessant voor iedereen die een rol speelt in mens- en organisatieontwikkeling. Denk hierbij aan HRM, interne adviseurs en leidinggevenden.

Schrijven jullie je als team met minimaal vier personen in voor beide Masterclasses Veranderkracht 2, dan krijg je een gratis maatwerk-workshop door een van onze Gildemeesters voor het team. Een workshop over een vraagstuk van je team of organisatie dat aansluit bij een van de masterclasses!

Schrijf je in voor de masterclasses veranderkracht

Waarom deelnemen aan de masterclasses?

 • In sessies van slechts 3,5 uur is jullie kennis weer up to date,
 • krijg je een hoop inspiratie en praktische handvatten,
 • hebben jullie een gemeenschappelijk referentiekader,
 • creëer je extra verbinding in het team
 • en kunnen jullie er met het hele team direct mee aan de slag de volgende dag!

Kom je toch liever alleen of met z’n tweeën, klik dan hier

Programma

De Masterclasses worden georganiseerd in samenwerking met de Hogeschool Arnhem & Nijmegen en zijn van 16.00 uur tot 20.00 uur op de HAN in Arnhem of Nijmegen.

9 december 2021 | Een andere bril voor de veranderaar, wat houdt mensen gevangen in hun patronen en hoe doorbreken we die?

Marijke Spanjersberg - Masterclass Veranderkracht 26 maart 2020Dr. Marijke Spanjersberg: psycholoog en werkzaam als zelfstandig organisatie-adviseur, docent, toezichthouder en auteur.

Veel veranderaars hanteren bij het oplossen van samenwerkingsvraagstukken een psychologische bril. Met zo’n bril kijk je naar de persoonlijke kant van de zaak: wie hebben het lastig met elkaar en wat brengt ieder met zich mee aan psychologische bagage: aan karakter, persoonlijke geschiedenis, (ontbrekende) competenties of kleurenprofiel?

Met de systeembril op neem je daarentegen afstand van individuele eigenschappen van mensen. Je kijkt als het ware niet in mensen, maar tussen mensen. Dan is de vraag: hoe doe je dat en wat levert dat op?

Voor het antwoord op die vraag gaan we in deze masterclass te rade bij systeemtherapeuten. Zij beheersen al decennialang de kunst om tussen mensen te kijken en om tussen-mensen-taal te spreken.

Verder lezen over de Masterclass van Marijke? >

Masterclass(es) als teamuitje: functioneel en fun!

Als jullie je als team inschrijven met 4 personen voor de komende 2 masterclasses, betalen jullie € 2.250,-. Daarnaast bieden we jullie een workshop aan voor het team. Een workshop over een actueel thema dat aansluit bij een van de masterclasses. De workshop wordt verzorgd op jullie eigen locatie.

Voor elk extra teamlid dat meekomt, is de meerprijs € 500,-. Dat is een extra korting van € 85,-.

Komen jullie liever naar 1 masterclass, dan zijn de kosten bij 4 of meer teamleden € 272,50 per persoon per masterclass. Dat is een korting van €20,- op de reguliere prijs van een masterclass.

De masterclasses zijn vrijgesteld van btw.

Welke organisaties gingen u zoal voor?

   

   

  

Wat zeiden eerdere deelnemers aan de masterclasses?

 • “De masterclass gaf mij nieuwe inzichten en handvatten, waar ik direct mee aan de slag kan”;
 • “Deze masterclass vond ik erg inspirerend, van hoog niveau en biedt veel concrete handvatten in mijn werk”;
 • “Zeer inspirerend en toegankelijk, mooi dat de voorbeelden bij de deelnemers aansloten!”
 • “Leerzaam en vanuit een perspectief die ik kan gebruiken”;
 • “Heel inspirerend en ik kijk uit naar de volgende masterclasses!”

Gemiddelde scores

 • Inhoud: 8,9
 • Interactie: 8,6
 • Toepasbaarheid: 8,4

Heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust op masterclass@gewoonAnders.nl