Veiligheid

De veiligheidswereld is volop in beweging. Nederland kent inmiddels één nationale politieorganisatie en het Instituut Fysieke Veiligheid is ook een feit. Ook de veiligheidsregio’s krijgen steeds meer vorm.

De strategische reis van de brandweer heeft een nieuw toekomstperspectief in beeld gebracht. De focus verschuift van ‘puur brandbestrijding’ naar het ‘organiseren van veiligheid’, waarbij de nieuwe brandweer vooral de rol van adviseur en regisseur heeft. Deze andere rol en werkwijze, de hogere kwaliteitseisen en de uitdagende bezuinigingsmaatregelen vragen veel van de brandweer en haar mensen. Een andere manier van organiseren én een andere manier van denken.
lees verder..

 • Onze diensten voor de veiligheidsmarkt

  Als specialist in de veiligheidsbranche creëert Het Ontwikkelaarsgilde creatieve en innovatieve diensten die aansluiten bij de lopende en komende ontwikkelingen. De juiste fit bij jouw organisatie en vraagstuk doen we graag samen met jou. In aansluiting op deze ontwikkelingen bieden wij de Veiligheidsbranche de volgende diensten:

  Lees verder
 • Wat zeggen onze klanten?

  Wij zijn trots op de mijlpalen, ontwikkelingen en oplossingen die we hebben gerealiseerd voor onze ‘veiligheidsklanten’. We zijn een betrokken partner die een duurzaam resultaat achterlaat. Op de volgende pagina kunt de ervaringen van onze klanten lezen.

  Lees verder
 • Verbindend in Veiligheid

  Wij ondersteunen veiligheidsregio’s bij het begeleiden van regionaliseringstrajecten en de daarbij horende samenwerking. Zowel tussen gemeenten onderling als met de ketenpartners. Vanuit onze visie op het veiligheidsdomein nemen we je graag mee in de trends die we signaleren. En bieden we een kijkje in de mogelijke antwoorden.

  Lees verder