Win-win, word partner

Partner worden bij Het Ontwikkelaarsgilde is voor iedereen winst. Jouw unieke persoonlijkheid, kennis en ervaring zijn een verrijking voor ons collectief. Andersom kun je profiteren van onze reputatie en ervaringen. Je neemt deel aan ons permanente ontwikkelprogramma, waarvoor we in november 2011 een internationale erkenning ontvingen (Accredited Consulting Practice; ACP). En je kunt gebruikmaken van onze diverse faciliteiten, die jou als professional en als ondernemer ondersteunen.

Ook bieden we de mogelijkheid om als netwerkpartner op termijn door te groeien naar Partner van Het Ontwikkelaarsgilde. Ben je startende ondernemer? Dan helpen we je ook in het ondernemerschap op weg.

Kom eens met ons praten over de mogelijkheden voor jou!Bel voor een afspraak.

  • Netwerkpartner

    Je bent een hoogwaardige vakman of vakvrouw op het gebied van organisatieontwikkeling. Je bent in staat verschillende rollen hierbij te vervullen en wilt dit ook in verschillende markten doen.

    Lees verder
  • Partner

    Als partner ben je al enkele jaren actief als netwerkpartner bij het Gilde betrokken. Je hebt je commercieel bewezen en je bent in staat om inspirerend sturing te geven aan een marktteam en/of een andere discipline. De partners hebben de mogelijkheid te participeren in Het Ontwikkelaarsgilde BV en doen mee aan de beleidsontwikkeling van het Gilde.

    Lees verder