Ervaringen partners

 • Ellen Havenaar

  In 2006 ben ik naast een ‘reguliere’ baan, parttime gaan ondernemen, waarbij ik in februari van 2012 de sprong in het diepe heb gewaagd en me volledig op mijn eigen onderneming ‘De Tweede Steen’ heb gericht. Geen seconde spijt, behalve dat ik behoefte heb aan een ‘nest’ van waaruit ik kan werken met andere professionals. Mensen die dezelfde liefde voor ‘de menskant van veranderen’ hebben als ik. Waar ik waarde kan toevoegen en mezelf ook kan blijven ontwikkelen, persoonlijk en professioneel. En waar ik onderdeel kan zijn van een team. Dat heb ik nu bij het Gilde gevonden! Ik werk met een club mensen en maak onderdeel uit van een team. Samen ontwikkelen we, zowel persoonlijk als professioneel!

  Lees verder
 • Hans Kwakman

  Ik heb gekozen voor een samenwerking met het Ontwikkelaarsgilde omdat ik mezelf herkende in de thema’s en woordkeuze op de site, ze passen mij als een warme jas. Ook de interessante gesprekken met de gildemeesters hebben mij geïnspireerd. Mijn ervaring in de financiële sector komt zeker van pas. Ik denk zelf ook wat toe te kunnen voegen aan Het Gilde, zoals het brengen van verbinding tussen thema’s en doelgroepen. En zo krijgen we samen de toegevoegde waarde van het Gilde scherper. Het  Gilde geeft mij ruimte en ondersteuning om te werken aan mijn eigen profilering  en propositie. Samen werken we aan mooie opdrachten en nieuwe uitdagingen, met aandacht voor ontwikkeling van de professional.

  Lees verder
 • Christina van Zanten

  Vooral geïnspireerd en geënthousiasmeerd door de ontwikkelkant van mijn werk als HR adviseur, kwam ik via Rob Blom in aanraking met het Ontwikkelaarsgilde. Direct werd ik geraakt door het enthousiasme, de collegialiteit en de verbinding met collega’s. Ik was op zoek naar een leuke club mensen die net zo blij worden van het ontwikkelen van organisaties, teams en individuen en die daarnaast ook bezig zijn met hun eigen ontwikkeling en dit met elkaar vorm geven. Dit vond ik bij het Ontwikkelaarsgilde, waar ik sinds 1 april 2013 ben aangesloten. Ik voel me bevoorrecht als zelfstandige onderdeel te mogen uitmaken van een team, waar collegialiteit, inspiratie, ontwikkeling en verbinding belangrijke waarden zijn. Neem daarbij nog het enthousiasme en de creativiteit, het geeft me allemaal energie!

  Lees verder
 • Han van Bussel

  “Tijdens  mijn afstudeerstage heb ik kennis gemaakt met Het Ontwikkelaarsgilde. Omdat ik deel uitmaakte van een team, kon ik al direct betekenisvolle opdrachten uitvoeren. Ik heb na mijn stage besloten me aan te sluiten als netwerkpartner. Ik werk nu al weer 5 jaar samen en ben vaste partner geworden. Ik had het geluk mijn eigen toekomst te regisseren met hulp van de andere collega’s/partners. Waar krijg je nou zo’n kans! Het geeft me positieve energie. Onze club biedt betrokkenheid, collegialiteit, plezier, zelfstandigheid en ondernemerschap in één.”

  Lees verder
 • Annemarie van Weelie

  Bijna 2 jaar ben ik nu aangesloten bij het Ontwikkelaarsgilde. Mijn keuze is ten eerste gebaseerd op de goede klik tijdens de kennismaking met collega’s en ten tweede de professionaliteit en de uitstraling in de markt. Voor mij stond en staat het Ontwikkelaarsgilde voor een energieke, inspirerende en professionele club. Een van de belangrijkste kernwaarden van het Gilde is Plezier en dat past perfect bij een van mijn persoonlijke kernwaardes. Het Ontwikkelaarsgilde geeft me het gevoel (en in de praktijk werkt het net zo uit!) er als zelfstandige niet alleen voor te staan.  Het geeft me ook een prima mogelijkheid om mijzelf te onderscheiden in de wereld van de vele zelfstandigen. Ik vind het heerlijk om te sparren, mezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van Het Ontwikkelaarsgilde en haar partners. Als je wel zelfstandig wil ondernemen, maar dat niet alleen wilt doen. Als je graag je eigen stappen zet, maar het wel fijn vindt om te delen en te sparren en jezelf te scherpen, dan zou ik je adviseren contact te zoeken met het Ontwikkelaarsgilde!

  Lees verder