Sluit je aan

Als zelfstandige sta je er vaak alleen voor. Alle beslissingen komen op jou aan. Je moet hard netwerken 
voor een volgende opdracht. En voor het bijhouden van vakkennis heb je bijna geen tijd. Herken je dit?

Sluit je dan aan bij Het Ontwikkelaarsgilde. Je hoort dan bij een professioneel collectief van organisatiekundigen, met een gevestigde reputatie en tal van klanten in diverse markten. We kunnen en weten met z’n allen meer. En samenwerken is ook gewoon leuk. Win-win voor iedereen. Ook voor onze klanten.

Blijf zelfstandig ondernemer en kom bij ons krachtige netwerk van professionals. Lach, deel en doe mee! Vergroot je netwerk en ervaar meer creativiteit en inspiratie. Het Ontwikkelaarsgilde is een advies- en trainingscollectief voor de ontwikkeling van organisaties, gespecialiseerd Verandervraagstukken, Leiderschap en Samenwerking.

Gildepartners gezocht
We zoeken mensgerichte adviseurs met een praktische en commerciële instelling. Je bent een kei in netwerken en samenwerken. De verbinding tussen mens en organisatie is in jouw filosofie en werkwijze vanzelfsprekend. Als een echte professional creëer je ruimte om samen met de klant te werken aan creatieve oplossingen voor moeilijke organisatievraagstukken. Onze Gilde-aanpak spreekt je aan en je bent in staat deze zelf ook toe te passen en de rol van Gildemeester te (gaan) vervullen.

Bel voor meer informatie of een eerste kennismaking. We kijken uit naar jou!

 

 

 • Win-win situatie, word partner!

  Toetreden als netwerkpartner? We bieden volop mogelijkheden voor commercieel sterke vakmensen om het beste uit jezelf te halen en interessante opdrachten te doen die je uitdagen. Ben je een startende ondernemer? Daarvoor hebben we ook mogelijkheden.

  Lees verder
 • Ervaringen van partners

  De partners doen verslag van hun ervaringen als partner bij Het Ontwikkelaarsgilde. Lees de positieve reacties van adviseurs die liever samenwerken dan alleen.

  Lees verder
 • Samen maken we het verschil

  Samenwerken met het Ontwikkelaarsgilde is kiezen voor hoge kwaliteit en impact bij ontwikkeltrajecten. We zijn een van de zeven adviesbureau’s in Nederland met een ACP-accreditatie. En het enige bureau waar alle…

  Lees verder
 • Markten en specialismen

  We zijn gespecialiseerd in organisatievraagstukken ten aanzien van besturing, kwaliteit en samenwerking. Onze belangrijkste doelgroepen zijn directies, leidinggevenden, managementteams en stafprofessionals in de sectoren veiligheid, zorg, media en financiën. Meer weten over onze specialismen?

  Lees verder
 • Onze gedeelde kijk op organisatieontwikkeling

  Een organisatie is voor ons een samenwerkingsverband van mensen. Het gedrag van mensen en hoe ze samenwerken, is bepalend voor succesvol veranderen. Meer weten over onze kijk op organisatieontwikkeling?

  Lees verder