Hoe maken wij het verschil?

Samenwerken met Het Ontwikkelaarsgilde? Dan kies je voor hoge kwaliteit. Door middel van een andere, creatieve aanpak creëren we meer impact bij ontwikkeltrajecten. We zijn het vijfde adviesbureau in Nederland met de internationale ACP-erkenning. En het enige bureau waar alle organisatiedeskundigen en –adviseurs een Certified Management Consultant (CMC) certificering hebben.

Waarom samenwerken met ons?

 • We weten wat er speelt in jouw branche (media, veiligheid, financiën).
 • We investeren blijvend in de laatste kennis en kunde.
 • We bieden je een frisse onorthodoxe zienswijze en creatieve methoden en oplossingen voor ontwikkeling met impact en blijvend resultaat.

Gedragscode en geschillen
Zoals het hoort, houden we ons aan de gedragscode van de Orde van organisatieadviseurs (Ooa). In ons werk streven we naar de beste resultaten. Maar net als ieder mens zijn we zeker niet perfect. Als je een klacht wilt indienen, dan kun je uiteraard eerst bij Het Ontwikkelaarsgilde zelf terecht. Wil je direct een onafhankelijk oordeel? Wend je dan tot de onafhankelijke Commissie van Toezicht van de Orde van organisatiekundigen en –adviseurs (Ooa), waar we allemaal bij zijn aangesloten.

 • Topkwaliteit door ontwikkeling

  We behoren tot een select gezelschap in Nederland! Daar zijn we trots op. En jij plukt er de vruchten van. We zijn altijd op de hoogte van de laatste  ontwikkelingen, we investeren in branchekennis en opleidingen en we houden onszelf regelmatig een spiegel voor. We voldoen aan de hoogste ACP-norm, een
  keurmerk dat je de garantie geeft van professionaliteit, kwaliteit en up-to-date kennis en knowhow.

  Lees verder
 • Maatwerkoplossingen in co-creatie

  Elke situatie is anders. De mensen die voor je werken, zijn uniek. Het Ontwikkelaarsgilde biedt creatieve maatwerkoplossingen voor vraagstukken op het gebied van koers bepalensamenwerken en persoonlijk ondernemerschap. Samen met jou vinden we effectieve manieren om jezelf, je medewerkers en je organisatie verder te laten groeien. Meer weten over hoe we dat aanpakken?

  Lees verder
 • Samenwerkingspartners

  Om jou als klant optimaal te bedienen, werkt Het Ontwikkelaarsgilde samen met een aantal partners. Ze bieden aanvullende diensten en/of expertise, helpen ons met specifieke kennisontwikkeling of ondersteunen ons algemeen. Zo kunnen we ons maximaal focussen en presteren.

  Lees verder