Kernwaarden Het Ontwikkelaarsgilde

Plezier
Iemand die plezier heeft, presteert beter. Motivatie, tevredenheid en loyaliteit vertalen zich in betere resultaten. In onze trajecten organiseren we daarom plezier door op een andere manier met elkaar om te gaan en spelenderwijs situaties te ervaren. Samen lol hebben. Dat geeft energie en vergroot het leereffect.

Samenwerken
Ieder mens heeft zijn of haar eigen specifieke kwaliteiten. Wij zoeken actief de samenwerking op met onze netwerkpartners en met onze klanten. Doel: elkaar aanvullen. Door gebruik te maken van elkaars krachten en authenticiteit bereiken we met elkaar de hoogst haalbare resultaten. Dáár gaan we voor!

Bezieling
Gedreven en met een passie voor ontwikkeling werken wij met elkaar en met onze klanten. Wij geloven dat het essentieel is om gedrevenheid en passie in het werk (weer) te ervaren. In onze opdrachten zoeken wij daar expliciet naar. Dat betekent: niet alles vanuit onze ratio, maar ook vertrouwen op onze innerlijke stem, onze professionele intuïtie en bezieling.

Ondernemerschap
Wij delen het ondernemerschap met elkaar. Successen en teleurstellingen. Wij genieten van vrijheid in verbondenheid. Wij kunnen snel keuzes maken. En weten samen met onze klanten kansen te pakken en te verzilveren. Wij bewandelen onontdekte paden. Wij doorbreken patronen waardoor er ruimte in organisaties komt voor beweging.