Over het Gilde

Passie voor ontwikkelen
Elke dag zijn we met veel plezier aan het werk, want we hebben een passie voor de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties. Het Ontwikkelaarsgilde is een eigentijds en gedreven advies- en trainingscollectief voor mens- en organisatieontwikkeling. Dit doen wij voor alle type organisaties door te focussen op VerandervraagstukkenSamenwerking en leiderschapsontwikkeling. We zijn een club van zelfstandige organisatieadviseurs, die zich verenigen om klanten het allerbeste te geven. Samen zijn we namelijk meer dan de som der delen. We gebruiken elkaars kennis, delen onze ervaringen en werken aan de ontwikkeling van onszelf en ons vak. Samen creëren we meesterschap. Onze kernwaarden: plezier, samenwerken, bezieling en ondernemerschap.

Blijvend resultaat
Wij geloven dat er pas iets verandert wanneer de medewerkers van een organisatie die verandering zelf dragen en realiseren. Wij ondersteunen bij de persoonlijke groei van mensen en de ontwikkeling van organisaties en samenwerkingsverbanden, door de kennis en de kracht van de mensen in de organisatie te benutten. Samen creëren we zo een blijvend resultaat.

Onze missie:
Wij helpen organisaties hun resultaat te verbeteren en mensen hun potentieel te benutten door hun bevlogenheid te activeren en persoonlijk ondernemerschap te vergroten.

 • Onze kijk op organisatieontwikkeling

  Wist je dat het gedrag van jouw mensen en hoe ze samenwerken het succes van  veranderingen bepaalt? Wij zien een organisatie als een samenwerkingsverband van mensen. Met effectievere samenwerking, creëer je resultaat. Meer weten over onze algemene visie op organisatieontwikkeling?

  Lees verder
 • Specialismen: Veranderen, Samenwerken en leiderschapsontwikkeling

  Ben je leidinggevende of stafprofessional? Wil je het resultaat van je organisatie of team vergroten? Geloof je dat dit te bereiken is door het (onbenut) potentieel van je mensen te activeren? Zit je met een organisatievraagstuk ten aanzien van een van onze specialsmen?
  Wij hebben ruime ervaring in deze thema’s en helpen je graag met passende oplossingen.

  Lees verder
 • Unieke Gilde-aanpak

  Ben je op zoek naar effectieve manieren om mensen uit hun patroon te halen? En wil je jezelf of je medewerkers verder laten groeien met behulp van bijzondere technieken en/of methoden? Wij bieden bedrijfskundige oplossingen op het gebied van persoonlijke kracht, veranderkracht en samenwerken.

  Lees verder
 • Hoe maken wij het verschil?

  Samenwerken met Het Ontwikkelaarsgilde is kiezen voor hoge kwaliteit. Door onze bewezen onconventionele en stoutmoedige Gilde-aanpak creëren we meer impact bij ontwikkeltrajecten. We zijn een van de negen adviesbureaus in Nederland met ACP-erkenning. ACP iseen keurmerk dat klanten de garantie geeft van professionaliteit, kwaliteit en up-to-date kennis en knowhow.

  Lees verder