Profiel Myra Lith

  • linkedin
  • twitter

Volg je hart, want dat klopt

Dit ben ik

Ik vind het heerlijk om mensen om mij heen te inspireren en motiveren vandaar dat mijn gedragsanalyse aangeeft: inspirerende motivator! Dat kan zowel zakelijk als privé zijn. Mensen zijn voor mij een belangrijke inspiratiebron en daarom ben ik bij mijn collega’s van het Ontwikkelaarsgilde aan het goede adres.

Als Organisatie Regisseur neem ik graag de leiding en de verantwoording, maar ik heb niet de behoefte om op de voorgrond te staan. Het is voor mij belangrijk om projecten samen te dragen, waarbij iedereen het beste kan inbrengen én het beste uit zichzelf kan halen. Ik fungeer graag als interne motor en ondersteun en faciliteer waar nodig.

Verder ben ik een echte doener, maar om in balans te blijven zoek ik bewust ‘mijn’ rustmomenten op. Graag trek ik er samen met mijn trouwe maatje op uit in de prachtige Amerongense bossen of ga ik heerlijk een rondje (mindful) rennen of fietsen. Het vastleggen van al het moois onderweg met mijn camera of deze inspiratie weergeven op het witte doek, zijn mooie uitlaatkleppen voor mijn creatieve ik.

Mijn specialiteit
Je mag mij midden in de nacht wakker maken voor een mooi project. Organiseren is mijn lust en mijn leven. Of dat nu voor mijn werk is of voor een mooi project in mijn omgeving, dat maakt niet uit. Kom maar op!

Meerwaarde voor het Gilde

Teamplayer, onafhankelijk, pionier, People Manager, organisatietalent, analytisch en het vermogen om oplossingen te zoeken buiten de gebruikelijke paden.

Uitdagingen

Naast mijn werk vind ik het fijn om ‘’iets toe te voegen aan mijn omgeving’’. Dat kan variëren van een functie als contactbestuurslid in het schoolbestuur, als organisator en drijvende kracht in het bestuur van de lokale kinderboerderij, biologische markt en avondvierdaagse of als mede-initiator van nieuwe concepten op het gebied van lokale sport/natuurevenementen.

Maar één van mijn mooiste uitdagingen en inspiratiebronnen is het lidmaatschap van team Amazing, deelnemer aan de Roparun. Zeven jaar geleden was ik grondlegger van dit team dat deelneemt aan één van de mooiste avonturen in het leven. De Roparun is een non-stop estafetteloop van ca. 550 kilometer van Parijs of Hamburg naar Rotterdam. Mensen, in
teamverband, leveren een sportieve prestatie en halen hiermee geld op om palliatieve zorg aan mensen met kanker te financieren. Het prachtige motto is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.
Tijdens dit evenement en tijdens de voorbereiding ervan, ervaar je aan den lijve dat je met een team zoveel meer verschil kan maken dan alleen.

Neem contact op met Myra