Profiel wie?

  • linkedin
  • twitter

Lach, deel en doe mee!

Als zelfstandige sta je er vaak alleen voor. Alle beslissingen komen op jou aan. Je moet hard netwerken 
voor een volgende opdracht. En voor het bijhouden van vakkennis heb je bijna geen tijd. Herken je dit?

Sluit je dan aan bij Het Ontwikkelaarsgilde. Je hoort dan bij een professioneel collectief van organisatiekundigen, met een gevestigde reputatie en tal van klanten in diverse markten. We kunnen en weten met z’n allen meer. En samenwerken is ook gewoon leuk. Win-win voor iedereen. Ook voor onze klanten.

Blijf zelfstandig ondernemer en kom bij ons krachtige netwerk van professionals. Lach, deel en doe mee! Vergroot je netwerk en ervaar meer creativiteit en inspiratie. Het Ontwikkelaarsgilde is een advies- en trainingscollectief voor de ontwikkeling van organisaties, gespecialiseerd in verandervraagstukken, leiderschap en samenwerking.

Ondernemende organisatieadviseurs gezocht

We zoeken zelfstandige mensgerichte adviseurs met een praktische en commerciële instelling. Je bent een kei in netwerken en samenwerken. De verbinding tussen mens en organisatie is in jouw filosofie en werkwijze vanzelfsprekend. Als een echte professional creëer je ruimte om samen met de klant te werken aan creatieve oplossingen voor moeilijke organisatievraagstukken. Onze Gilde-aanpak spreekt je aan en je bent in staat deze zelf ook toe te passen en de rol van Gildemeester te (gaan) vervullen.

Bel voor meer informatie of een eerste kennismaking. We kijken uit naar jou!