Ons trainings- en opleidingsaanbod

De Ontwikkelacademie heeft een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen. Omdat wij geloven dat geen enkele situatie hetzelfde is, vinden wij dat ook opleidingen en trainingen niet hetzelfde mogen zijn om echt effectief te zijn. Wij zorgen daarom ook altijd voor maatwerk. Door intakes met zowel de opdrachtgever als de deelnemers zorgen we ervoor dat onze trainingen en opleidingen naadloos aansluiten bij de leerwensen en -doelen.

Om een beeld te geven van wat wij te bieden hebben, bieden we je op deze site een overzicht met van diverse opleidingen en trainingen. Naast dit aanbod verzorgen we ook opleidingen en trainingen die speciaal voor de klant gemaakt worden. Neem hiervoor gerust vrijblijvend eens contact over op wat daarvan de mogelijkheden zijn.

 • Professioneel Adviseren

  Voor  medewerkers die zich verder ontwikkelen om als professioneel (intern) adviseur en als volwaardig sparringpartner te opereren. Deze training is ook zeer geschikt om met het eigen team te volgen

  Lees verder
 • Strategisch HRM

  Hoe is de kwaliteit van jouw HRM beleid, maar nog meer de uitvoering daarvan? Deze bepalen in hoge mate de kwaliteit van je personeels bestand en daarmee de kwaliteit van uw organisatie. Wil HRM verder ontwikkelen?

  Lees verder
 • Effectief Communiceren

  Effectieve communicatie is de basis van een goede samenwerking. In de praktijk blijkt het echter hoe lastig het is om echt verbinding te maken en goed over te brengen wat je wilt zeggen en open te staan voor geluiden van anderen. Deze praktische training helpt je verder

  Lees verder
 • De kracht van Creatief Denken

  Stap uit de dagelijkse routine en leer, ontdek en ervaar samen met je team hoe creatief denken jullie kan helpen om tot verrassende en gedragen oplossingen te komen.  Met deze training krijg je een aantal concrete handvatten die je creativiteit ontwikkelen en ervaar je hoe je elkaar eenvoudig als team kunt benutten. Deze training draagt direct bij aan een betere samenwerking en teamvorming.

  Lees verder
 • Essentie van Leidinggeven

  Wat zijn de factoren die iemand in staat stelt verbinding te maken met zijn/haar medewerkers? Wat maakt iemand tot een leider waar medewerkers helemaal voor gaan?

  Lees verder