de Ontwikkelacademie

Ontwikkelacademie, een handelsnaam van Het Ontwikkelaarsgilde OT&C bv, is het opleidings- en trainingsbedrijf van Het Ontwikkelaarsgilde. De Ontwikkelacademie focust zich op incompany opleidingen en trainingen die bijdragen aan het beter functioneren in je huidige of toekomstige functie.

Vanuit onze visie op organisaties geloven wij dat de ontwikkeling van een organisatie voor een belangrijk deel wordt bepaald door de wijze waarop de mensen met elkaar samenwerken en de manier waarop zij zich binnen die samenwerking gedragen. De kans op succes wordt vergroot als het team complementair is aan elkaar en wanneer het gedrag aansluit bij de ontwikkelingsfase van de organisatie.

De Ontwikkelacademie speelt hier met praktijkgerichte trainingen en cursussen op in. Het aanbod is gebaseerd op onze jarenlange ervaring met ontwikkelvraagstukken van individuele medewerkers en organisaties. Het maken van verbinding tussen theorie en praktijk is dan ook onze kracht  Dat doen we enerzijds door te werken met modulair opgebouwde cursussen en trainingen die afhankelijk van de (persoonlijke) leervraag, ‘op maat’ aangeboden worden. Anderzijds bereiken we dit doel door de inzet van gecertificeerde opleiders die de klappen van de praktijk kennen. De intake die voorafgaat aan iedere opleiding en training is voor ons dan ook essentieel voor de acceptatie en het succes.

  • Adviescommissie

    De Ontwikkelacademie heeft een adviescommissie ingesteld voor het bewaken van onze koers en het samenstellen van een passend trainings- en opleidingsaanbod.

    Lees verder
  • Vraag en antwoord

    Mocht je ondanks de informatie op deze website en die je ontvangen hebt toch nog vragen hebben, kijk dan gerust op onze Vraag & Antwoord pagina. Staat je vraag daar niet tussen, neem dan contact met ons op.

    Lees verder