de Ontwikkelacademie

Ontwikkelacademie, een handelsnaam van Het Ontwikkelaarsgilde OT&C bv, is het opleidings- en trainingsbedrijf van Het Ontwikkelaarsgilde. De Ontwikkelacademie focust zich op incompany opleidingen en trainingen die bijdragen aan het beter functioneren in je huidige of toekomstige functie.

Vanuit onze visie op organisaties geloven wij dat de ontwikkeling van een organisatie voor een belangrijk deel wordt bepaald door de wijze waarop de mensen met elkaar samenwerken en de manier waarop zij zich binnen die samenwerking gedragen. De kans op succes wordt vergroot als het team complementair is aan elkaar en wanneer het gedrag aansluit bij de ontwikkelingsfase van de organisatie.

De Ontwikkelacademie speelt hier met praktijkgerichte trainingen en cursussen op in. Het aanbod is gebaseerd op onze jarenlange ervaring met ontwikkelvraagstukken van individuele medewerkers en organisaties. Het maken van verbinding tussen theorie en praktijk is dan ook onze kracht  Dat doen we enerzijds door te werken met modulair opgebouwde cursussen en trainingen die afhankelijk van de (persoonlijke) leervraag, ‘op maat’ aangeboden worden. Anderzijds bereiken we dit doel door de inzet van gecertificeerde opleiders die de klappen van de praktijk kennen. De intake die voorafgaat aan iedere opleiding en training is voor ons dan ook essentieel voor de acceptatie en het succes.

 • Leerprincipes

  Wij geloven dat een opleiding of training pas effect als het op een juiste manier is opgebouwd en wordt verzorgd. Wij hanteren daarvoor een aantal leerprincipes.
  Lees verder
 • Onze trainingen

  De Ontwikkelacademie heeft een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen. Omdat wij geloven dat geen enkele situatie hetzelfde is, vinden wij dat ook opleidingen en trainingen niet hetzelfde mogen zijn om echt effectief te zijn.

  Lees verder
 • Digitale leeromgeving

  Al onze opleidingen en trainingen worden ondersteund door een digitale leeromgeving. Dit past niet alleen bij deze tijd, maar ook vanuit onze verantwoordelijkheid voor duurzaamheid willen we het gebruik van papier zoveel mogelijk beperken.

  Lees verder
 • Kwaliteit en klachten

  De Ontwikkelacademie hecht heel veel waarde aan kwaliteit en service. Om onze kwaliteit ook objectief te laten beoordelen zijn al onze trainers CMC-gecertificeerd, zijn ze geregistreerd bij het CBKBO. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan hebben we een heldere klachtenprocedure.

  Lees verder
 • Algemene Leveringsvoorwaarden

  De Ontwikkelacademie, een handelsnaam van Het Ontwikkelaarsgilde OT&C bv, kent eigen Algemene Leveringsvoorwaarden die van toepassing zijn op al onze opleidingen, trainingen en cursussen. Onze Algemene Leveringsvoorwaarden kun je op deze site lezen en downloaden.

  Lees verder