Persoonlijke kracht

Je hebt alles al in je! Stilletjes weet je dat wel alleen ben je er lang niet altijd bewust van.. Hoe mooi is het leven als je alles wat je nodig hebt al bezit?! Door onszelf nog beter en dieper te leren kennen en te leren onze kracht te benutten verrijken we ons leven. Alles gaat meer “als vanzelf”, je komt in de flow van het leven. Of je nu tijdelijk vast gelopen bent of jezelf persoonlijk en professioneel duurzaam wilt ontwikkelen, wij helpen je graag.

Ben jij benieuwd welke krachten van jou liggen te wachten om aangesproken te worden? Durf jij de confrontatie met jezelf aan? Ben je bereid om maskers en routines, ontwikkeld in je leven, te verkennen zodat je kunt besluiten hier anders mee om te gaan?

Heb je behoefte aan een impactvolle persoonlijke ontwikkeling om (nog) krachtiger door het leven te gaan en meer diepgang te krijgen? Dichter bij je gevoel te komen en van hieruit te leren leven en werken? Dan biedt Het Ontwikkelaarsgilde een veilige plek en gepassioneerde begeleiders om jou daarbij te helpen.

Aanpak

Door onze opleidingen, programma’s, begeleiding en coaching helpen we je zowel persoonlijk als professioneel verder te groeien. Hieronder een overzicht van wat we aan programma’s, workshops en opleidingen kunnen bieden. Daarnaast is veel mogelijk als het gaat om speciale wensen en vragen.

Waarom gun je dit als werkgever of leidinggevende aan de mensen die voor en met jou werken?

Wij geloven dat de medewerkers van de organisatie het verschil maken. De rest is immers kopieerbaar. Jouw onderneming kan zich ten opzichte van haar concurrenten alleen nog onderscheiden door unieke mensen, die bijdragen vanuit authenticiteit en persoonlijke kwaliteiten. Eigen verantwoordelijkheid voelen en nemen voor hun klanten, hun collega’s en hun eigen loopbaan. Die zichzelf blijven vernieuwen en initiatieven ontplooien om hun team en zichzelf te laten excelleren, waardoor zij hun vak en hun passie uitdragen en goed zorgen voor bevlogenheid en vitaliteit van lichaam en geest. Kortom mensen die in hun kracht zitten.

Wanneer mensen in hun kracht zitten en bevlogen zijn:

  • Doen klanten graag zaken met je;
  • werken klanten, medewerkers en omgeving samen aan de realisatie van de waarden en doelen;
  • werken bevlogen medewerkers vanuit intrinsieke motivatie;
  • kunnen leidinggevenden zich focussen op het faciliteren van mensen;
  • focussen medewerkers zich op hun vak en presteren zij makkelijker en beter;
  • voelt werken niet meer als werken.

Confucius zei zo’n 500 jaar voor onze jaartelling al:
Kies een baan waarvan je houdt en je zult nooit in je leven meer een dag hoeven werken.

Wij van het Ontwikkelaarsgilde zeggen:

Zorg dat mensen in hun kracht komen en zij realiseren vanzelf bovengemiddelde toegevoegde waarde voor het bedrijf.