Expertisegebieden

Wij gaan voor Bevlogen Zelfwerkzaamheid
Doen waar je het beste in bent, werkt voor iedereen en voor alle bedrijven. De Gildemeesters van het Ontwikkelaarsgilde hebben een passie voor de persoonlijke groei van mensen en de ontwikkeling van teams en organisaties als geheel. Wij zijn thuis in het realiseren van Bevlogen Zelfwerkzaamheid bij zowel individuen als bij team en organisaties. Dit doen wij door te focussen op:

 1. Koers bepalen
 2. Samenwerken
 3. Persoonlijk Ondernemerschap

Met respect en vertrouwen zoeken we samen met jou als leidinggevende, HRM-professional of staflprofessional naar oplossingen voor ontwikkelvraagstukken. Al onze Gildemeesters zijn gecertificeerde organisatieadviseurs (Certified Management Consultant – CMC). We zijn een van de slechts zeven organisatieadviesbureaus in Nederland met een ACP-erkenning, wat staat voor blijvende ontwikkeling in kwaliteit.

Hoe krijg je jouw mensen in beweging? Hoe zorg je voor blijvend effect bij veranderingen?
Onze Gildemeesters gebruiken een bewezen onconventionele en stoutmoedige Gilde-aanpak om je medewerkers in beweging te krijgen. Verwacht daarom onverwachte oplossingen. Leg ons je vraagstuk voor. Zonder verplichtingen. Bel ons voor een afspraak.

 • Persoonlijke kracht

  Iedereen heeft van nature een bepaalde kracht meegekregen. Door allerlei oorzaken, privé en werk gerelateerd, wordt deze kracht in de loop van je leven vaak steeds minder benut. Persoonlijke kracht gaat over het (her)ontdekken en weer optimaal leren benutten van je kracht.

  Lees verder
 • Veranderkracht

  Veranderen is een ongoing proces. Om te overleven als mens en als organisatie is het vermogen om je constant aan te passen belangrijk. Veranderkracht gaat over het vergroten van de wendbaarheid van mensen en organisaties.

  Lees verder
 • Samenwerken

  Je hebt elkaar nodig om écht succesvol de koers te volgen. Dat geldt voor individuen, teams en ook voor organisaties. Dit vraagt een collectieve ambitie en route, elkaar de rol gunnen vanuit toegevoegde waarde en vertrouwen in elkaar. Maar dat kan alleen als je weet wat je jezelf en elkaar te bieden hebt.

  Lees verder