Persoonlijke gedrags- en/of drijfverenanalyse

Met een analyse van je gedrag of drijfveren TSI (TTI Success Insights Benelux) heb je een basis voor en over jezelf. Het geeft inzicht in je gedrag en drijfveren. Waarom je de dingen doet zoals je ze doet, zowel in een ‘thuissituatie’ als op het werk. Inzicht in je gedrag en je drijfveren geeft je daarnaast inzicht waarom anderen op jou reageren zoals ze doen en het verklaart waarom jij juist zo goed kan samenwerken met de ene collega’s, terwijl het zo lastig is met die andere.

Inzicht is erg interessant. Het is nog interessanter om te weten wat je ermee kunt om de samenwerking te verbeteren, je persoonlijke ontwikkeling vorm te geven of je effectiviteit in je werk te vergroten. Daarvoor gebruiken wij deze tests.

Ook voor Werving & Selectie van medewerkers en voor het samenstellen van een geolied team zijn deze tests uitermate geschikt.

De uitslag van de test gaat eerst ter beoordeling naar jou. Na je akkoord sturen we hem door naar je werkgever. De informatie over jezelf is ter ondersteuning van jouw ontwikkelingspad. Waar kun je nog aan werken en waar ligt je kracht.

“Ik had nooit gedacht dat het invullen van de vragen zo veel informatie zou opleveren.
Ik heb het rapport met veel interesse gelezen en zal dat nog een aantal malen
doen, omdat het zo veel informatie en tips bevat.”
Mevrouw Van Riet

Voor wie bedoeld?
Deze test is primair bedoeld voor iedereen die zijn zelfinzicht wil vergroten of juist met zijn team aan de slag wil om de effectiviteit en samenwerking te verbeteren. Wil je zelf een test aanvragen? Bel ons voor meer informatie. Neem ook gerust contact met ons op bij vragen of als je wilt weten wat een gedrags- of een drijfverenanalyse voor je kan betekenen.

Invulinstructie

  1. Houd je persoonlijke inlogcode bij de hand. Deze heb je per e-mail van ons
    ontvangen. Geen inlogcode ontvangen? Bel onze binnendienst, tel. 085 – 878 52
    97.
  2. Vul de code in (let  op: tussenliggende streepjes vormen ook een onderdeel van de code)
  3. Voer persoonlijke gegevens in, zoals naam etc.
  4. Volg de instructies op het scherm en beantwoord de vragen nauwkeurig.

Let op! Je hebt 10 minuten om de vragenlijst in te vullen. Na deze tijd, dan wordt de
verbinding verbroken en moet je opnieuw inloggen.

Start analyse.

Cookies
Start de vragenlijst niet uit zichzelf op? Dan kan het zijn dat je cookies in je internetbrowser niet geactiveerd zijn. Je kunt dat zo oplossen.

Lees hier meer over TSI Gedrag- en Drijfverenanalyse